fallback

В навечерието на студентския празник механите и хотелите в Банско са резервирани на сто процента. Около 10 000  студенти от различни краища на България се очакват да пристигнат за 8 декември в курортното градче. Неслучайно местните наричат Банско "Студентската столица“.

Oще по темата
Повечето от предлаганите куверти са за два дни с осигурена вечеря и празнична програма. Един двудневен пакет струва между 150 и 200 лева на човек, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Повечето студенти, които са решили да купонясват в Банско, са отделили между 300 и 500 лева. Има и такива обаче, които предпочитат по-непознати и по-евтини дестинации.

"Като видях там какви са цените и едва ли не ме беше срам, че съм пожелала пари от нашите и да отида някъде да ги пръсна. Буквално мисля, че за три дни похарчих към 1000 лева", споделя студентка.

Собствениците на заведения в Банско се надяват и тази година студентският празник да премине без сериозни инциденти. Предвидени са и допълнителни мерки, за да бъде осигурено спокойствието както на празнуващите, така и на редовните клиенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Митев

преди 4 години

До Анонимен Аз изкарах 5.50 на ИЗПИТ за да бъда приет. Не съм си купувал изпитите по време на следването. Баща ми беше бояджия! Сега не зная всичко, но това, което съм научил съм сигурен в него. А завърших 1985 година!!!

33

гражданин

преди 4 години

Аз пък никога не съм празнувал 8-ми декември. Първите години нямах много пари и минавах за *** сред състудентите. После вече никой не го празнуваше със запои и дискотеки.

32

Долу чалгата

преди 4 години

Студенти и чалга, това би трябвало да е недопустимо - но уви, не е.Ей там е проблема.

fallback