Снимка: Булфото
fallback

Общо 1330 нарушения са установени при полицейска операцията за контрол над водачи, използвали места за спиране, предназначени за хора с трайни увреждания. Проверени са общо 4788 водачи на МПС, съобщиха от МВР.

Акцията е проведена от 6 часа на 3 декември до 6 часа на 4 декември на територията на всички държави-членки на ЕС.

По време на операцията са констатирани и други нарушения. Имало е 36 случая на липса на задължителната застраховка "Гражданска отговорност", отнети са 60 шофьорски книжки заради неплатени глоби, връчени са 575 електронни фиша на водачи за различни техни нарушения, както и на 39 пътници.

Най-много нарушения са установени в ОДМВР Пазарджик - 193, ОДМВР Добрич - 192 и ОДМВР Бургас - 184.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

До Г.Т.Може да стоиш там и без да си катаджия -стоиш , снимаш и подсещаш хората да не нарушават Обществена работа Ако не знаеш как - гледай в ютюб в Русия или Украйна как го правят Ние тук освен да мрънкаме по форумите за друго не ставаме

13

пешеходец

преди 4 години

за тъпите железа които монтирана по улиците за тротинетките да можели да се оставят там никой нищо не казвав сф са стотициреално се стеснява улицата на това място

12

Анонимен

преди 4 години

Хубаво, че са им взели парите на тарикатаите, но само с едночасова акция няма а се променят нещата.Яко глоби всеки ден! *** съвест нямат.

fallback