Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Засилени проверки по пътищата от днес до 9 декември. Пътните полицаи в цялата страна ще следят предимно дали се шофира след употреба на алкохол и наркотици, дали водачите зад волана са правоспособни и дали автомобилите им са технически изправни.

Мерките са заради предстоящия студентски празник. И тази година най-предпочитани дестинации за 8 декември са зимни курорти и хижи, предаде Bulgaria ON AIR.

Заради това и ще бъде засилено полицейското присъствие в такива райони. Екипи ще има и в близост до заведения, резервирани за празника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

Мишките заработват за бонуси иначе ше си *** хея за сол , крадливи мизерници никъде го няма тва да те проверяват без причина.

5

XuTbP5bP

преди 4 години

До Анонимен Е ... аиде чак пък толкова. Да види, че не ти свети фара не мисля, че му трябва aвтомобилно инженерство чак.

4

Анонимен

преди 4 години

При съмнение за технически неизправен автомобил, ушев може да ви насочи към пункт за ГТП или лицензиран такъв, където може да се установи изправността на мпс. Но самият той на пътя, може само да дреме и да чака пенсията на младини, но не и да доказва неизправности. Да се съмнява, да, но до там.

fallback