fallback

И у нас в деня на Черния петък има обявени големи намаления и тотални разпродажби на стоки, както в търговските центрове, така и онлайн. Очаква се по-голямо струпване на хора в края на работния ден, а около 400 лв. е готов да задели българинът за покупки на Черния петък.

Oще по темата
Последните години се наблюдава удължаване на кампанията в т.нар. "Черна седмица" и "Черен уикенд". А това често е удобен период за много джебчии по големите търговски центрове.

Най-купуваните стоки са битова техника, козметика, електроника, дрехи и обувки, а хората могат да се възползват от намаления до 70%. Статистиката показва, че расте и броят на хората, които пазаруват онлайн.

Най-честите констатирани нарушения са надуването на цените преди Черния петък, както и намаляването на цените на продукти по-рано, които в деня на промоциите, се оказват изчерпани.

От полицията предупреждават, че в деня на големите намаления е най-удобният момент за активизиране на джебчиите, заради голямото струпване на хора.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

бръснаря

преди 4 години

И при мен има големи намаления . До нула номер този петък.

10

Черен Пит

преди 4 години

Да се нарича Черен Петък е расизъм.

9

КОР

преди 4 години

Що па не мога да сравня цените по интернет, и да купя от където ми отърва- (Ангиля, Германия...) , та че се бутам по моловете!?!?!?

fallback