Снимка: Булфото
fallback

90-годишна жена е починала, след като я е блъснал движещ се на заден вход микробус. Това съобщиха за Радио "Фокус" от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът е получен около 11.30 вечерта в квартал "Запад" на град Перущица. Микробусът е с марка "Форд", а шофьорът е 44- годишен водач. Пострадалата жена е била закарана в пловдивска болница, където е починала.

Резултатите на шофьора за алкохол и наркотици са отрицателни. Задържан е за срок от 24 часа.

Продължава да се изясняват причините и обстоятелствата около инцидента под наблюдение на Окръжна прокуратура- Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Коментатор 3 е написал вярно-ако нямаш видимост, караш някой да гледа вместо теб. Мисля, че беше чл39 от правилника за движение. Аз лично преди години, така нацелих един Мерцедес, SLK-двуврат, нисък, нисък изобщо не се вижда в огледалата. Написаха ми акт и шефа на районното ме накара да прочета какво пише в правилника.В случая е станало най-лошото. Съболезнования!

11

ПроСоТо

преди 4 години

преди месец пред едно училище беха паркирани бая коли..Та минавам си аз съвсем нормално между тях,защото немаше от къде другаде да мина,когато ВНЕЗАПНО едната тръгна на заден точно върху мен..Добре че имам бързи рефлекси и успях да отскоча!..Като се изравних с "водача"-некво пшлеме,му викам:-"Ей,ше *** прегазиш бе!"..А пшлемето дори без да се извини,или нещо подобно,троснато рече:..-"Ами ти бегай!"..та..."дилема"....

10

Я па я..!

преди 4 години

До някой 6 Била е на дискотека.

fallback