fallback

Общ преглед
Майките на деца с увреждания от "Системата ни убива" готвят протест и тази вечер с искане за оставката на лидера на НФСЛ Валери Симеонов като зам.-председател на НС, но този път срещу тях има и контрапротест.

Представители на три браншови организации се събраха пред сградата на парламента в защита на Валери Симеонов.
Oще по темата
Сред тях са асоциация "Българска домашна ракия" и Асоциация на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива.

Те са убедени, че е единственият политик, който ги е защитавал, когато са имали проблеми, е именно Симеонов.

Довечера ще се проведе и демонстрацията на майките, които обявиха, че ще излязат на автошествие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

tscccc

преди 4 години

валери и каракачанката ако имаха доблест щяха сами да си тръгнат от властта, по-точно никога нямаше да се съешават с тия продажници и предатели,ама и те нагли и алчни като вожда си. А тия "защитници" са точно същите интересчиии като тях, щото им помагал и излизат, ами ако ви беше ограбил дали щяхте да излезете защита или да го наплюете.да е'ба и *** жалки,

61

axa

преди 4 години

ми излизат щото са получили от валери благинки, майките не са получили и са ограбени и излизат затова, всеки според каквото е получил, взел валери от майките дал на браншовиците, те сега се отплащат. така се прави в БГ, това са политици,нека са повече такива, какво ни е грижа за едни болни деца , важно е бизнеса да върви.само герб и патериците им, те ще докарат овцете до ямата, природата не търпи интересчии и овчедушни,за какво се раждате изобщо, да изкарате едни пари за къща и дрехи да останат за децата и с това свършва "мисията" ви. Аре, може и без вас.

60

yes

преди 4 години

доказаха че герберския "патриот" винаги е работил за бизнеса и джоба си, цялата власт герберастка е в услуга на бизнеси и собствения си джоб, валери циничен като шефа си към болни и безпомощни хора, а за обикновените граждани дебели сметки за парно, ток, вода, храна,данъци, скъп транспорт, не се отопляваш зимата и се чудиш как да изкараш до другия месец ако работиш. Цяла БГ е само уядена герберска администрация и пенсионери на хранилка към децата си избягали навън за прехрана.това е валери и герб, нека е волята на данъкоплатеца, нека им пълни гушите, наливайте още в касичката и стойте на студа

fallback