Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Синдикатите решиха, че ще организират национален протест в края на месеца, въпреки че премиерът Бойко Борисов обеща, че предложението първият ден от болничните да не се плаща, няма да бъде внесено за обсъждане в парламента.

Oще по темата
Това не спря КНСБ и КТ Подкрепа да решат, че ще изведат хората на улиците.

Председателите на националните стачни комитети на КТ Подкрепа и на КНСБ Любка Георгиева и Тодор Капитанов съобщиха, че вече организират общ стачен комитет.

Структурите са в готовност за национални протестни действия, допълва БТА.

Според двамата синдикалисти крайно време е българското правителство да разбере, че не може да си играе с нервите на българските граждани, не може да се подиграва с хората и да си прави експерименти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

Животът е твърде кратък ,за да го прахосвам за глупости да ходя по стачки да цепя стърготини на синдикалните лидери.

24

Анонимен

преди 4 години

Правят експерименти, които лъжливо наричат "реформи".Нека ги наричат с българската дума "преустройство". Целта на всяко преустройство е една и съща - да отнемат права на работниците и гражданите. Партиите вече имат право да вземат пари от бизнеса и да му вършат мръсната работа в законодателството.

23

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ ОБИЧАТ НАЙ ВЕЧЕ ЧУЖДИТЕ ПАРИ- ЧРЕЗ СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА НАРОДНИЯ СЪД- 2730 ЧОВЕКА ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ И 1305 ДОЖИВОТНИ- ЦВЕТЪТ НА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ НА БГ И *** ЗАЖИВЯВАТ В ИМОТИТЕ НА ИЗБИТИТЕ БЪЛГАРИ, А НАЙ ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ СТАВАТ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ- ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА КОЛКОТО ДИРЕКТОРА.

fallback