Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов използва социалната мрежа Facebook за да честити днешния професионален празник на полицията.

Благодаря на полицаите за успешната им работа и ги поздравявам за днешния професионален празник, написа Борисов.

"Българските полицаи успешно се борят с престъпността, контрабандата, нелегалната миграция и резултатите от тяхна работа са много добри. Благодаря им и ги поздравявам за днешния професионален празник. Честит имен ден на всички именици, бъдете живи и здрави!", пожела премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 години

Наглостта му относно хората, които не искаха да гласуват за ГЕРБ, достигна нови висоти. Той обвини тези хора, че те са деца на бивша комунистическа номенклатура. Това е изключително нагло твърдение, което изрича един бивш член на БКП. Нещо повече-той беше охрана на Тодор Живков. Самият той се е хвалел, че се е учил от Тодор Живков. Той присъстваше на откриването на паметника му. Сниман е с видни личности от подземния свят, близки до групировката СИК.Този човек има наглостта да ме обвини мен, че едва ли не съм бил син на комунистическа номенклатура. За разлика от неговото семейство, в моето

14

gdfgdf

преди 4 години

Довечера ще има банкети и пияни полицаи, правещи се на мъже по клубове и дискотеки... вероятно ще има и набити... полицаи, разбира се :)

13

Анонимен

преди 4 години

samo ot sebe si ili i ot imeto na bulgaristan naroda ve efendi Borizov?

fallback