fallback

22-годишният Георги Старчев след будна кома е със сгрешена оценка на индивудуалните потребности. След сигнал на майките от "Системата ни убива" Агенцията за социално подпомагане преоцени документите и от днес майката на момчето държи в ръцете си новото решение.

Oще по темата
Според Агенцията за социално подпомагане казусът е възникнал заради недоразумение, а повторната оценка за 168 часа лична помощ, след подадената жалба от Юлия Старчева, е направена още на 24 октомври.

От Агенцията за социално подпомагане са категорични, че възникват такива проблеми, защото тези индивидуални оценки се изготвят от скоро – 1 април, а механизмът за лична помощ се предлага от 1 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 4 години

До 3те са ги хвърляли от скалите и ако са били хилави (от там и бъзика че за това нямат нито един свестен шахматист) или ако бащата е сметнел че детето не прилича достатъчно на него. Но фактите са че по времето на войната с Персия, гърците са могли да мобилизират голяма армия, а по времето на войните с Рим, Спарта е имала едва няколко стотин войника заради подобни *** практики

7

Анонимен

преди 4 години

Ей толко гаден народ, не съм очаквала!

6

Анонимен

преди 4 години

Абе вие не сте хора!! Как не ви е срам поне малко!?? Как можете дори да си помислите такова нещо като "такъв човек не ни е потрябвал"???? А, вие какво предлагате и помощи да не получава в това положение?? Вие сте просто животни!

fallback