fallback

Коледа и Нова година наближават, а логично в предпразнично настроение вече организираме своите почивки, търсейки най-добрите оферти.

Наблюдава се поскъпване на новогодишните пакети спрямо миналата година с 11%. Тази година най-скъпият новогодишен пакет у нас може да се намери в Банско за цената от 1500 лева на човек, предава Bulgaria ON AIR.

За празниците най-предпочитаните услуги остават спа, зимни спортове, семеен уют в каменни къщи и вили и специфични празнични програми, организирани от дадени хотели.

За спа почивка топ дестинациите са Велинград, Хисаря, Сандански, Девин и Белчин баня.

От ски курортите най-често избираме да отидем в Банско, Пампорово или Боровец. По Черноморието пък най-много празнуващи се очакват в Св. Св. Константин и Елена и Поморие.

Много българи и тази година ще прекарат празниците в чужбина. Най-голям скок се наблюдава в резервациите в съседните държави: Турция, Македония, Сърбия и Албания. От европейските столици фаворити остават Прага, Виена, Рим и Париж.

Тези, които търсят по-екзотични места, тази година са се спрели на Дубай, Индия и дома на Дядо Коледа – Лапландия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До Св 19

преди 4 години

Напълно споделям подобно виждане. Мразя "масовките" ! Не обичам слугинските О'веселения . След иванов ден, на спокойствие ще направя една планина !

14

Св

преди 4 години

И аз не мога да повярвам, че всички се бутат в масовката, когато в уелнес комплексите в джакузито е смрад - чорба от всякакви бълбукащи течности и преливащо от народ. Казал някой, че точно на някаква комбинация от числа (31.12. в 00.00 часа) трябва да крещя като ненормален. Спя си идеално, само да не ми пукат много. После или преди това си ходя на спокойствие. И давам много повече от тия куверти, но когато е спокойно. След "черния петък" на празниците. Щуротия абсолютна.

13

bg

преди 4 години

Още ли има хора да празнуват Нова Година по заведения с оркестър и програма за фон...да не сме 92-93 година

fallback