fallback

 

Посолството ни в Лондон е в контакт с британските власти по изясняване на случая с намерените мъртви в камион 39 души в графство Есекс. Това съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Установена е връзка с британската полиция, представител на посолството ни е провел среща и в Министерството на външните работи в Лондон.

Oще по темата

Посланикът ни Марин Райков е разговарял по телефона с британската посланичка в София Ема Хопкинс, като са се договорили да следят заедно случая.

Към момента още не може да бъде потвърдено дали намереният камион е с българска регистрация.

Няма данни и за националността на намерените в камиона човешки тела.

От британската полиция са предупредили, че идентификацията им ще отнеме дълго време.

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

Анонимен

преди 4 години

Англичаните не искат граница с Ирландия. Това беше и уж е основна причина за 3-годишното протакане на Брекзита. Сега още не могат да установят откъде се е появил и минал цял тир. Първо беше от Ирландия, сега стана от Белгия. Дали поне са питали арестувания шофьор ?

146

Анонимен

преди 4 години

До До140.Откъде по дяволит е, очакваш да знам отовора на поредния ти провокативно безсмислен въпрос, да знам? Ок, ще ти дам еквивалентно *** отговро, който ще задоволи селскобитото ти съзнание - Ами, зщаотоо бритнаците са ги подкупили, за да ни изкарат, че сме много зле и нещо за брекзит ... - Кефиш ли съ?

145

Анонимен

преди 4 години

До 142Да, каквото кажеш.

fallback