Архив: Булфото
fallback

Момиче от Природо-математическата гимназия "Иван Вазов“ в Димитровград е починало по време на час днес. Инцидентът е станал около 14 часа, пише haskovo.net.

В час по физкултура в спортния салон на гимназията детето внезапно се свлича на земята, докато е играело федербал. На момичето е оказана първа помощ от учители и медицинското лице в гимназията, които подават и сигнал на 112.

На място пристига екип на спешна помощ, който е констатирал смъртта на детето.

Има информация, че гимназистката е била с хронично заболяване. От училището отказват каквато и да е информация. В късния следобед обаче преподаватели споделиха, че все още са много разстроени от случилото се с тяхната ученичка.

Тепърва ще се установява точната причина за смъртта, тя ще е ясна окончателно след назначената аутопсия. По случая е образувано и досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Пореден

преди 4 години

... детето внезапно се свлича на земята, докато е играело федербал. На момичето е оказана първа помощ от учители и медицинското лице в гимназията, които подават и сигнал на 112...

24

Анонимен

преди 4 години

Другари, спрете със спекулациите. Момичето вероятно е имало заболяване, за което не се е знаело. Подобните случаи са безброй, тука специфичното е, че е дете и е в училище. Няма място за безпочвени спекулации, след аутопсията, след изясняването на случая ще стане ясно.

23

kirasirrav

преди 4 години

да речем че някой нещо е знаел за здравословни проблеми... и за това я карат да играе федербал, но явно и това и е дошло в повече... по-лошото е ако някои или всички са прикривали нещата / лекари, родители, учители / представям си какво им е на другите деца

fallback