Снимка: Pixabay
fallback

За пореден път туристи решиха да се изкъпят в едно от Седемте рилски езера.

Потребител в социалните мрежи публикува видео на което се вижда как група мъже влизат в ледените води на езерото „Сълзата“. Той твърди, че клипът е направен в сряда.

Сълзата се намира на височина oт над 2500 метра.

Въпреки строгите забрани, наложени от парковата охрана, подобни случаи не са прецедент. През февруари звезди на телевизионния канал Discovery палиха огън, ловиха риба и отново плуваха в едно от Седемте рилски езера, пишат от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Кармен Младенова

преди 4 години

Независимо кои са - 20г. трудов лагер и да им разрешават да се къпят само един път в годината....Унищожихме си Природата на нашата малка страна.

19

+++

преди 4 години

Е нямам думи,след като е казано че е забранено,значи е забранено.Стига сте разсъждавали.Аман от всезнайковци и пишман професори.На думи всички сте еколози,зелени и пр.Това е голям недостатък на българина,че не спазва законите и правилата.По митингите всички викат да спасим планината,а като отидат в планината осерат всичко.

18

роб на влаЗта

преди 4 години

Голяма трагедия....ужас .....как може това.....Само с глупости ни занимава пресата.Покажете как държавата създава административни центрове които не вършат никаква работа а вземат луди пари.Примерно-тел.112...създадоха центрове със заплати от по 2500лв. и запазиха дежурните части 150..160...и др.и вместо по-бързо да става те прехвърлят разговора към тях ..бавят го и за това им плащаме.

fallback