Снимка: Булфото
fallback

Състоянието на Стефан Данаилов е тежко, призна с пост в социалната мрежа Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Oще по темата
"Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко", призна Нинова.

"Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме", пише в социалната мрежа Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Шуменка

преди 4 години

Пълно лицемерие от страна на г-жата..."В този труден момент сме до теб и те обичаме"....- къде сте до него - в социалните мрежи....Иначе сте в Шумен за да се снимате с младите зелени новоизлюпени комунистчета и с кандидат кмета, който уж не бил от....б.с.п.???

52

гост

преди 4 години

предизборна наглост и цинизъм ,по добре замълчи .ама то простотията и няма край ,щом става въпрос за ПАРИ

51

ПроСоТо

преди 4 години

и понеже стана дума за "посрещане-изпращане",ми хрумна:..-как мислите,колко вой ще са дигне,когато на Тиквата му дойде на гости "Оная с Косата"?Ше са тръшне ли в отчаяние цялата нация,или ше даде курбан?..Как мислите?..Е,некои ше кажат:-"какви са тия глупости?"...Е да,уважаеми,но ТОВА Е КОЛЕЛОТО НА ЖИВОТА!!!...Дали сте съгласни или не,няма никакво значение...............а,за "тонката":-Ни са пъни,като дойде моето време най-много двама-трима да са затръшкат..Така че са не напиняй!

fallback