Снимка: Кадър, Нова тв
fallback

Крадци посегнаха на детски играчки от магазин в столичен мол. Липсват стоки на стойност над 1000 лева. На записите от охранителните камери се вижда, че при едно от посегателствата участва и дете.

"Никой не може да предположи, че баща и дете могат да направят такова нещо. Вижда се ясно как родителят слага конструктора на стойност 800 лв. в чанта и излиза през вратата на магазина. Никой не предполага, че може да се случи това. Така се възпитават вече и децата", разказа управителят на магазина за детски играчки Десислава Петрова пред Нова тв.

В същата верига се случва и втора кражба само няколко дни по-късно. "Организирана група от четирима души влизат и разсейват касиерката. Отлепват стикерите от кутиите на конструкторите  и излизат необезпокоявани. Подадени са сигнали към полицията, защото тези кражби трябва да бъдат прекратени", посочи управителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Те с много хубав тен!

11

Анонимен

преди 4 години

На камерите се вижда, че дори не слагат в чанта Легото- ами просто си излизат.Аман от пишман писачи, които дори новините на истинските журналисти не гледат!

10

1-3

преди 4 години

бълха ви ухапала - 74% от кредитите у нас - за покупка на телефон или телевизор, още от 18-годишна възраст.това ли сте възпитали?и кражбата, и убийството вече са приемливи за вас, като гледам другите статии. само да не сте потърпевши вие.оскотяла пасмина, същите сте като тия със сините венци, куча смърт за вас.позОр!

fallback