Архив: Булфото
fallback

Метална катерушка в двора на детска градина падна върху главата на 4-годишно дете. Инцидентът е станал в Асеновград, съобщава "Дарик".

Децата си играели, когато изведнъж катерушката се наклонила и паднала върху главата момиченцето.

Веднага след инцидента детето е откарано в пловдивската университетска болница "Свети Георги". То е пострадало тежко, раната му е била обработена с пълна упойка, направени са 10 шева.

Родители, чиито малчугани също посещават учебното заведение, казват, че неколкократно са сигнализирали ръководството на градината с молба опасното съоръжение да бъде премахнато.

По думите им катерушката била стара и опасна, но била оставена в задния двор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Да се съдят, стига вече метър ... масово съдене държава, МОН, училище и така ще се научат.Когато на един народ не му пука за бъдещето което са децата. В нормални държави треперят да не им се случи нещо а тук е дивия запад.Живея в чужбина от доста години, тук когато видят дете близо до пътя, теотоар, пешеходна пътека всичко спира за да направят път. Шофьор ударил ученик или дете са абсолютна рядкост... БГ е Сомалия на Европа, най-мразим да мислим

11

Анонимен

преди 4 години

е как да я махнат тази катерушка? Нали ще нарушат бюрократичните закони. Първо трябва да уведомят министерството на образованието както и общината. От там трябва да изпратят комисия която трябва да провери. След това се сключва договор с консултантска фирма която да каже какви критерии трябва да има. От там се прави публичен търг за демонтажа на катерушката. После се чакат обжалвания на 2 инстанции и след има-няма 9 години катерушката се демонтира срещу 4000 лв. минимум... МАШАЛА!

10

Защо

преди 4 години

Защо позволяват децата да играят след като се вижда, че не е изправна? В този случай негодното съоръжение трябва да се огради и изолира за да се вижда ,че не трябва да се използва !!! Стискам палци за детето!

fallback