fallback

Убиваш някого по особено жесток начин и след 20 години излизаш, просто защото си си признал. В "Денят ON AIR" депутатът от БСП Кольо Милев посочи, че в нашето обществото в момента има голямо напрежение, точно заради тази безнаказаност, която се чувства от хората.

"Ние от БСП предлагаме да се премахне съкратеното производство при тежки умишлени престъпления. Да нямат възможност престъпниците да излизат по съкратената процедура за 15-20 години", допълни Милев пред Bulgaria ON AIR.

"Днес ние с председателя на партията Корнелия Нинова и депутатите се срещнахме с тях и видяхме тяхните искания, които до някаква степен буквално съвпадат с това, което предлагаме", каза още той

По думите му разликата с това, което искат колегите им от ГЕРБ е, че те предлагат промените да станат през Наказателно-процесуалния кодекс, което дава възможност дори и за убиеца на Криси да има тежко наказание, тоест да стане със задна дата.

Като кандидат за кмет на Сливен депутатът Кольо Милев посочи, че в Сливен очакванията са да има промени в града, в ръководството като цяло, защото без последните години има застой в управлението на общината.

"Сегашното ръководство не мога да го виня за много неща, но те изпълниха много от заварените проекти. Не можем да се съгласим, че нищо не е правено през последните години и да се оправдаваме само със заварените финансови затруднения в общината", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

анонимен

преди 4 години

Я се успокоите , без напрежение, моля.Хората се безспокоят.Ще им нарушите спокойствието.

13

ПЕТРОВА

преди 4 години

НА ТОЗИ МУ СЕ УСЛАДИ ВЛАСТТА И ПАК ИСКА. ЯВНО ДАЛАВЕРАТА Е ГОЛЯМА А ОБЩИНАТА Е ПЪЛНА С КАДРИ КАТО НЕГО ПЕНСИОНИРАНИ ВОЕННИ КОИТО ТОЙ НАЗНАЧИ. НИМА НЯМА МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ КОИТО ДА ЗАЕМАТ ДЛЪЖНОСТИТЕ ТА ТЕЗИ ПЕНСИОНЕРИ СА ПО ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ОСОБЕНО В ОБЩИНСКА АДМИНИСТРААЦИЯ. НЕРДЕ ЯМБОЛ, НЕРДЕ СТАМБУЛ. КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ВОЕНЕН ВЪВ ПОДЕЛЕНИЕ И СЛУЖИТЕЛ В ОБЩИНА??? НИКАКВА. НЯМА НИКАКВИ ДОПИРНИ ТОЧКИ. АМА НАЛИ СА ДРУЖКИ ЗАЩО ДА НЕ ГИ УРЕДИ И СЪС ЗАПЛАТКА А И ПЕНСИЙКА КАТО ВОЕНЕН.

12

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

fallback