Снимка: архив, БулФото
fallback

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е била оперирана, съобщиха от Университетската болница "Лозенец".

Oще по темата
Тя бе приета вчера в здравното заведение, след като пострада при катастрофа на пътя Силистра-Шумен. По време на ПТП-то Караянчева е била пътник в автомобил на НСО.

Оперативната интервенция, при която е стабилизиран костен фрагмент към раменната става, е била извършена вчера.

Остеосинтезата се извърши под рентгенов контрол с три винта, съобщи проф. д-р Любомир Спасов, директор на Университетската болница "Лозенец".

Хирургичната част е продължила 30 минути. Цвета Караянчева е прекарала спокойно нощта, информират от болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 4 години

Цензурата не променя факта, че деца загиват заради държавническо безхаберие и липса на средства, а тази вкиснала кърджалийска сnpъжa я джиткат с кортежи и хеликоптери!!!!

52

Скептик

преди 4 години

Да си слуга на народа в България крие много опасности. Първо Руската агентура, която дебне зад всеки ъгъл и добре че има будни граждани като Соломончо, но после други - политически неориентирани граждани, които не сторват път на кортежите, после асансьори с 1 място, които могат да те свалят вдън земя, после висящи балкони с басейни, които могат да те отнесат на Иберийския полуостров. Тук е като джунгла за беззащитния слуга на народа.

51

рфл

преди 4 години

Тоталитарно лицемерие е да се посочва Караянчева, при 700 загинали на място на пътя годишно. МВР лъже в статистиката, загиналите на път и в болницата не ги броят. На българина всичко му пречи - другите коли, камиони, мотори, пешеходци, велосипеди, тротинетки, пешеходни, знаци, светофари, островчета, всички пречат! Националния интерес е заместен от обикновена социопатия и параноя. НСО са същите, те не идват от САЩ. Българина мрази другите българи, но държи да е като тях. Парадокс затриващ нацията

fallback