Снимка: Dnes.bg
fallback

Ръст на заплатите в БНР с 25% предвижда проектобюджетът на медията за догодина.

На последното си заседание в края на миналата седмица Управителният съвет на Българското национално радио е приело проекта и бюджетната прогноза за 2020-2022 година.

За разлика от планирането в предходните години, акцентът няма да бъдат капиталовите разходи за ремонти. Те ще останат в същия размер, съобщиха от БНР.

Управителният съвет е приел през следващата година средствата за заплати на всички работещи в радиото да бъдат увеличени с 25%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15От такава гледна точка може и да си прав. Ние и преди 10-и ноември си говорехме това, което мислим.По-долу повдигат друг важен въпрос - за качеството на информацията, която ни поднасят държавните медии. Като данъкоплатци сме в правото си да искаме тя да бъде цялостна и неизопачена.

17

Анонимен

преди 4 години

Интересен феномен е България. Уж има свобода на словото, но медиите казват това, което им наредят, а хората си мълчат от страх да не им се случи случка.

16

Анонимен

преди 4 години

Шайката се уплаши, че автентичните лев и десни в България най-накрая ще открият топлата вода и ще се изправят обединени срещу КОМУНЯРСКО-ФАШИСТКАТА ГЕРБАВА КАНДИДАТУРА-КРЕАТУРА и измислиха веднага ченгеджийски номера - шпионски скандал, голи снимки, Манолова диплома нямала, АБЕ ПО-НЕДОСТОЙНИ В ПОЛИТИКАТА ОТ ГЕРБАВИТЕ НЯМА. СПРЯХА РАДИОПРЕДАВАНЕ, ПА НЕ БИЛИ ТЕ. ПАТОЛОГИЧНИ ПАРАНОИЦИ И ЛЪЖЦИ, ПРЕЗ ДЕН В ПИК СЕ ПИШЕ ЗА ПОРЕДНИЯ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ. ГЕРБ ПАРТИЯТА НА ПЕЕВСКИ, ДОГАН И ЕРДОГАН

fallback