Снимка: архив "Булфото"
fallback

За 22 войнишки длъжности има свободни места във формирования от гарнизон Шумен, съобщават от Военно окръжие-Шумен.

Oще по темата

Общо за нуждите на Сухопътните войски е обявен конкурс за 198 вакантни войнишки длъжности във военните формирования в: Шумен, София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Карлово, Свобода, Белене, Асеновград, Мусачево, Горна Оряховица, Смолян и Пловдив.

За гарнизон Шумен желаещите могат да кандидатстват за длъжностите - младши специалист по съхранение на въоръжение и техника, притежаващ свидетелство за управление на моторно превозно средство категория "С"; електромеханик - акумулаторист също с категория "С"; помощник - гранатометчик, младши изчислител; автоматчик и номер от разчет на тежка противотанкова гранатохвъргачка.

За всички свободни места документи се приемат до 30 септември във Военно окръжие - Шумен. Конкурсът ще се проведе в периода 25 ноември - 18 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 4 години

До: от ВарнаПо принцип армейските коли са с дизелови двигатели.Хеле пък обещавам да почерпя този, който ми намери танк с бензинов двигател!И това на фона на истерията с дизеловите коли как ви изглежда?Трябва да обезоръжат всички армии по света заради опазването на чистия въздух и борбата с глобалното затопляне!И да предложат закупуването на танкове с електрически двигатели, ХА-ХА-ХА!!!

27

от Варна

преди 4 години

Вчера се качвам на моста и една бангия Джета или Пасат ли беше от времето на ГФР, с военни номера вдигна такива пушеци (направо евро----5), че направо намалихме да се подобри видимостта след нея. Сигурно бързаха да запишат някой кандидат, докато не е размислил?

26

Анонимен

преди 4 години

То след Царската напрактика нямаме армия ама БАПоне базово ниво да подържат по зле от БНА няма как да станат

fallback