fallback

Общ преглед
Правителството даде съгласие за освобождаването на генерал-майор Данчо Дяков от длъжността началник на Националната служба за охрана (НСО).

Решението е считано от 30 август 2019 г.

Според закона освобождаването на началника на службата се извършва след съгласуване с Министерския съвет, припомнят от правителствената пресслужба.

Данчо Дяков е на поста от 7 март 2018 г. Преди това той беше съветник на президента Румен Радев по военната сигурност.

По-късно от пресцентъра на НСО съобщиха, че генерал-майорът се оттегля от поста по свое желание и по лични причини.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

Agentite ot dance ili ot prezidentstvoto li sa pusnali fake zaplahi za bombi po bg airportove i bg darjavnata televizia?! Do 24 chasa da ste go hvanali i obiavili Marinov i Georgiev!

21

Бъдещето из импортан

преди 4 години

И зашо на половин врата и половин уста, голямата Ряпа шепне за освобождаването.Абе като си Мънисът Предател отвори широко портата ( баха, не мой на тоалетната) и покачи с кой крак какъв шут е използван за наказателния удар.Гласувам за ГЕРБ с убеждението че те са истинските строители на Будещето

20

Анонимен

преди 4 години

На 25 ще има нова емисия за заем, с което за тази година заемите на правителството ставата 8.4 милиарда!!!Заради таралясниците. Ама да не си мислите, че те ще ги връщат! Ние ще ги връщаме! И си спомням Баце как кудкудякаше защо Орешарскси вземал заем от два милиона! Как щели "децата ни да го връщат"! Той обаче го дава много по на едро. Така и така си мълчим като овце. Вземат милиони, които ние и децата ни ще връщат. Правят ремонти и строежи, които издържат от ден до пладне. Потьомкини села. И които след това отново ремонтират и крадат от нашите пари. Перпетуум мобиле на корупцията. Възможно са

fallback