Снимка: архив, Булфото
fallback

Отец Иван от Нови хан бе намушкан в приюта от наркоман. Това станало след скандал между двамата,  съобщава "Монитор"

Първоначално присъствали на екшъна в дома за сираци “Свети Николай” при манастирския храм “Света Троица” съобщиха, че е пострадал неговият син отец Григорий, но той се е разминал невредим. В приюта дошъл наркоман, който е изгонен заради ексхибиционизъм. На място вече е пристигнала линейка, която оказва помощ на пострадалите.

Става въпрос за мъж, живял в приюта с жена си и детето си. Той обаче се държеше неприлично, продължаваше да взема наркотици и събуваше гащите си пред децата, разказа отец Иван. Наложи се да го изгоним преди 6 месеца, а жена му и детето му останаха в приюта, добави отецът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

...

преди 4 години

Що все на отец Иван?

11

Отец Иван

преди 4 години

събира в приюта си всякакви крадци, просяци, клошари, наркомани, бандити с други думи всички те са Пропаднали хора!За какво ги събира тия *** там не знам. Вместо да си е спокоен той събира всякакви *** да му тровят живота - да се бият, да буйстват и да вилнеят.Как ги търпи не знам?Аз и един ден нямаше да ги изтърпя тези пропаднали роми.Мен щеше да ме е страх от тях.Отец Иван им прави добро, а те му се качват на главата и го наръгват.Ето това е!

10

Анонимен

преди 4 години

Да събира още отpепки и тиняци ама най-долната измeт и алкохолици,наркомани ,сифилиcтични ***-***,клошари изобщо най- гнусните и пропаднали същества на планетата Земя. И после защо го ръгат, палят и тн Еми каквото търсил-намерил. Събира отпадъците и ги размножава.

fallback