Снимка: Булфото
fallback

Пътна полиция ще проведе операция по пътищата за контрол на скоростта. Тя стартира от днес и ще продължи до 18 август, съобщават от МВР.

Засилените проверки са част от акция, която се провежда във всички страни членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция.

Нарушенията, свързани с превишаване на разрешената скорост за движение, са признати като най-сериозната причина за причиняването на тежки пътнотранспортни произшествия и смърт по пътищата в Европа, отбелязват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Баровеца-СФ

преди 4 години

Не убива скороста,а шофьорът зад волана! Независимо дали е мъж ,жена,млад,стар,то той е толкова комплексиран и жалък,че е готов на всяка цена да не се "мине"да мине пред мен да е най отпред !!! Това е грозно и не за скорост акция трябва ,а акция за наглост ,малодушие и малоумие трябва!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Не се надявайте само на камерите в колите им Всеки път като ви спрат на пътя , имате право да заснемете всичко на видео с телефона си - най вече заради вашата сигурност

12

Стига сте ги плюли и

преди 4 години

озлобявали БЕ !--едно 20 лв не щат да вземат вече....и това е целта на самите статии и плюенето -- да възникне омраза и в двете страни и да пада дране до кокал....а нарушенията ще спрат кога на Наомито и поникне брада до кръста...

fallback