Снимка: Булфото
fallback

"Приоритет на прокуратурата е противодействие на битовата престъпност", това заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев в студиото на NOVA. Той обясни, че в Бългапия има проблем именно с битовата престъпност.

Гешев обяви, че наскоро са били разкрити две убийства

За първото убийство е задържан 90-годишен мъж. Причината е ескалиращ във времето конфликт между двама съседи. При последната им среща в дома на обвиняемия във вилна зона в местността Добрева чешма, той е нападнал с винкел жертвата си. Трупът на 56-годишния мъж е бил пренесен с лек автомобил в близка гора, където е открит от полицията. 90-годишният мъж има двама сина, които от врем навреме посещавали баща си. Заради здравословното си състояние задържаният не може да остане в ареста. Според експертизата за психичното му състояние той страда от старческа деменция, но е вменяем, разбирал е какво е направил и може да носи отговорност.

Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание „лишаване от свобода” от 10 до 20 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГОСПОДИН ГЕШЕВ РОМИТЕ ДЕРИБЕЙСТВАТ ПО СЕЛАТА БИЯТ ИЗНАСИЛВАТ НАШТЕ МАЙКИ БАБИ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ

48

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

А РОМСКАТА ПРЕСТЬПНОСТ КОГА ЩЕ ОВЛАДЕЕТЕ ГОСПОДИН ГЕШЕВ

47

Анонимен

преди 4 години

Това е гешев...Всичко което ви казва е невероятно..Това което ви казва гешев е вярно и няма нужда да бъде доказвано в съда..Това което гешев казва е най- вярното..

fallback