fallback

5000 лева на стотинки обмисля да събере влогърът Слави Панайотов за глобата си, наложена му, заради масовото изкачване на Мусала, съобщи Bulgaria ON AIR.

В края на миналият месец група от близо 1500 души, водена от Панайотов, покори върха.

Oще по темата


От "Национален парк Рила" веднага обявиха, че това е зона, в която не е позволено струпването на много хора.

Санкцията пък е между 500 и 5000 лева. Слави Панайотов определи плановете за управление на националните паркове като архаични и съобщи, че готви протест.

"На същия ден имаше още две немалки групи, които тръгнаха преди нас! Стотици други се организират в интернет за масови изкачвания на Мусала всяка година! И дали наистина правим нещо лошо на планината? Мисля да организирам нов поход, но в по-градска среда – от МС до НС!", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

сопа трябва

преди 4 години

Първо походи, после бомбички докато накрая обществото не го усмири.Тази ***, дето се опитва да привлече вниманието върху себе си трябва да бъде санкционирана догато е в зародиш.Такива, макар да могат да четат и пишат, са толкова примитивни, че глабата не може да набразди гладкия им мозък. Трябва принудителни действия като обществено-полезен труд.

110

главоч

преди 4 години

Още един главоч който си въобръзява че е интересен.Просто екосистемата на се възстановява по-трудно при такива масови походи.Предлагам да отъпчат тревата пред жилището му същите 5000 човека и да видим кога ще се възстанови.

109

123

преди 4 години

Поредния човечец с комплекси, поискал да стане известен по някакъв начин, влогъри блогъри и секва гад недоносена се бори за 3 минутки слава.Като искаш да се гледаш по телевизията направи нещо полезно - помогни на някой човечец в беда, засади дръвче, ама тогава вяма да си сензация. Що изобщо пишете за тия комплексари , имащи се за нещо по-по-най от другите хора правещи неща без да си поемат отговорността и все другите са виновни!

fallback