fallback

Шефът на "ТАД груп" Иван Тодоров бе пуснат на свобода срещу гаранция от 100 хил. лева гаранция, съобщават

24 часа.

 

 Това реши състав на Специализирания наказателен съд преди минути.

Oще по темата

От прокуратурата не коментираха решението, а Тодоров трябва да излезе незабавно на свобода.

Заедно с него обвинени за кибертероризъм са и подчинените му Георги Янков и Кристиян Бойков. Те са на свобода срещу гаранции от по 20 хил. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Партия ГРОБ! Партията на САТАНАТА! Защо другите съдии си дадоха отвод? Защото се страхуват от съдията на МАФИЯ-ДЪРЖАВА?

64

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Гор***нов, ти си счетоводителка.не разбирашЕдин като падне идва друг. Като запушиш устата на 1 журналист,идва 2ри.За греховете на родителите страдат поколенията. Иисус казва: "Горко на онези, които изкушат най-малките, защото по-добре да си окачат воденичен камък на врата и да се хвърлят в морската бездна".Няма значение дали осъзнаваш действията си. Народа те посочи. Глас народен - глас Божий.Ти си олицетворението на ГРОБ и тяхната власт срещу най-малките-'СМГ математиците'.

63

бре 4

преди 4 години

Всички живеете в една виртуализация. Днес си тук, а утре те връщат, но този път имаш помощници. Проста формула, която илюстрира всичко.Най-големите учени казват, че физическите закони на атомно ниво изпълняват закономерности, които в реалния живот следват законите на случайността и хаоса.Сега, като запушат дупките как ще генерирате мъртви списъци?Сега, като пуснат ъпдейт за машините за гласуване, как ще ги хакнете?Сега, като задраскате протоколите от гласуването и резултата като не пасне н

fallback