"Един от компонентите за джелато е биволското мляко с уникални показатели", разказа пред Bulgaria ON AIR Алвина Ясинская.
Тя обясни, че при направата на сладоледите държат на естествените продукти и хората оценявали качеството. Слагат се плодове, естестевени аромати, дори цветовете са естествени.
Още за разнообразието от сладоледи, които предлага джелатерията в София - вижте във видеото.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
34
Веско
преди 4 годиниИнтересно, четири бързи минуса!? Да не бях работил в пет държави и то години, и да нямах близки и роднини в София и чужбина, щях да си помисля че се заблуждавам.
33
Анонимен
преди 4 годиниДо ХахавелкаНе съм 18, но ти Благодря за адреса!
32
Хахавелка
преди 4 годинидо 18: ул. Самоков 28В