Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

На 16 юли, 31-годишният Стефан бе намерен във водите на река Искър мъртъв. Версията на полицията е, че мъжът е получил масивен инфаркт, а тази на неговите приятели и близки - че тялото на Стефан се е озовало под железопътния мост в столичния квартал "Абдовица" в следствие на убийство.

Всяка сутрин, те се събират на мирно шествие, за да накарат институциите да реагират и да започне разследване на смъртта на Стефан.

Полицията отрича първоначалната версия за самоубийство, започват да защитават тезата, че Стефан е получил масивен инфаркт.

Стефан бил весел, добрър и без проблеми, разказват брат му и приятели. По тялото няма следи от насилие, твърдят от полицията.

Според близки на починалия обаче Стефан имал наранявания по лицето и според тях инфаркт може да се получи при стрес от побой.

"Искаме да се разбере каква е истината за смъртта на Стефан", категорични са неговите близки и приятели пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Междувременно до медиите беше изпратен имейл с информация за организиран протест тази вечер срещу безобразията на ромската общност и безхаберието на управляващите. Близките на Стефан категорично отрекоха този имейл да е разпространяван от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

Вече на никого не вярвам - нямал проблеми, абе то и аз се мисля за голям атлет и че нямам здравословни проблеми, но като се наложи да бутам колата на съседа и за 30-40 метра изплезих език, едно сърцебиене, премаля ми, пребелях и легнах на пътя с вдигнати крака. Човекът се уплаши- за спешното беше тръгнал да ме кара.

16

пенсионер

преди 4 години

До Абе можеМного млади измират от старчески болести! Факт!

15

Шопо

преди 4 години

,,Ромската общност,, !!! Кукурукукуууу !

fallback