Снимка: БТА
fallback

Президентът Румен Радев заяви, че е време политиците да се съсредоточат върху народа, а не върху вътрешнопартийните си дела.

Държавният глава коментира пред журналисти в Кърджали оставките на лидера на БСП Корнелия Нинова и заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Когато фокусът им бъде насочен към обществените процеси, които са в полза на нашите деца, няма да имат такива вътрешни проблеми", каза още президентът, цитиран от БТА.

Президентът е в Кърджали по покана на най-голямото средно училище в Източните Родопи - "Петко Р. Славейков", по повод завършването на учебната година.

По думите на Радев "трябва да подкрепяме българските училища и да правим за тях много повече, отколкото правят сега българските политици".

След посещението в училището президентът ще се срещне в сградата на Общината с кмета на Кърджали Хасан Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Франко

преди 4 години

И ти малко погледни народа, че май приятелката ти се скъса да ходи по екскурзиики на държавни разноски и да й се плаща НСО охрана, за да й спират където си иска необезпокоявано.

45

Културиста

преди 4 години

Радев също да помисли за народа и да се откаже от заплатата си, а именно 10 000 лв (може и повече да е) + издръжката на цялата му администрация,съставена от бивши нереализирани комунисти. Това прави милиони на година. Сано той за една година от заплата взима над 600 000 лв. Можете ли да си представите колко пари са това за едно нищоправене. Обикаляне напред-назад,говорене на глупости и обичайната контра на статуквото, от което е излъчен и той, впрочем.

44

Анонимен

преди 4 години

Браво г-н президент!И сам войнът е войн!

fallback