Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR
fallback

Традиционна слабост в работата на администрацията у нас по време на избори е, че се пренебрегва въпросът с обучението, както и че системата не е добре организирана. Това стана ясно от думите на председателя на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов, който гостува в "България сутрин".
Oще по темата

Големият извод - българите не видяха ясна алтернатива

Според него редица хора оставали необучени, а от друга страна нерядко партиите предлагат хора на базата на свои критерии, а не на базата на професионализъм.

В студиото проф. Константинов прогнозира, че организацията на следващите избори ще е добра, но те като цяло ще са много по-сложни. Събеседникът на Златимир Йочев и Гергана Венкова определи класирането на Андрей Слабаков за ЕП като справедливо.

Гласуването на 26 май е било по-масово от това през 2007 г. и то при по-малочислено население, стана ясно още от думите му.

"Избирателите не са отвратени, но политиците не се постараха", каза в заключение председателят на "Информационно обслужване" Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

СЛАБОУМЕН

преди 4 години

Ама, аз пак нещо не разбрах. Защо никой тук, до сега не написа и една добра дума за този наш "знаменит професор" ???

37

Анонимен

преди 4 години

Избирателите са тотално отвратени.Дори тези които гласуваха, голяма част от тях биха гласували за нещо друго.Президентска република е единствената алтернатива в нашия случай и за нашия манталитет.

36

Анонимен

преди 4 години

Този вервали си на това което изхожда. Но нали трябва да запази сладката службичка на жена му на Летище София няма как да говори друго. Ако не говори това което са му наредили жена му ще литне като дърта патица.

fallback