Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Депутатите от БСП срещнаха радушен прием и одобрението на колегите си от останалите парламентарни групи, след като се върнаха в Народното събрание.
Oще по темата
Социалистите бойкотираха НС и в продължение на три месеца отсъстваха от заседанията на зоконотворците.

Тома Биков от ГЕРБ, който е сред най-острите опоненти на левицата, призна, че е по-добре, когато опозицията е в пленарна зала.

Преди три месеца, след като червените обявиха, че бойкотират работата на парламента, той коментира, че така управляващите ще работят по-спокойно. Днес обаче призна, че не е задължително работата на парламента да е спокойна.

"Най-добре е всички, които са избрани за народни представители, да са в пленарна зала, а аз смятам, че те взеха правилното решение и се върнаха", коментира Тома Биков.

Според него въобще не е било уместно социалистите да взимат решението си за бойкот, но пък всеки имал право да греши и после да се поправя.
 
Зам.-шефът на ПГ на ДПС Йордан Цонев също приветства решението на БСП да се върне в парламента.

"Смятам, че едно такова отсъствие е винаги във вреда на този, който го прави. Вреда е за парламентаризма, но това е мое лично мнение", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 години

Bsp sa teroristi i ubiici.

19

Общи приказки

преди 4 години

Тъпо заглавие на статията... Радушен прием! Те да не са отишли на вечеринка да се забавляват там? Трябва да се работи, не да се забавляват. И понеже никой нищо не прави там, виждате и "благодарностите" на хората. Не ходят да гласуват, и правилно правят. Едни и същи *** плъшоци, как да приемат нещо разумно? Никак...

18

Анонимен

преди 4 години

До eve1 15Не се радвай - оставката е комуноидна хитрина по крушовски; специално за нея е променен устава, за да я избира не Националният съвет, а местните организацийки - куцо, криво и сакато под строй, и пак ще си я изберат, единствено тя е разпознаваема с яретата и козите по Ямболско и спа-курортите над Банско.

fallback