Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Националният съвет на БСП заседава днес. Той трябва да реши какви промени ще настъпят в партията след загубата на евроизборите.

Oще по темата
Част от мерките са нова процедура по избор на председател и възможност за смяна на всички общински и областни ръководства в страната.

Председателят Корнелия Нинова обяви, че също ще участва в надпреварата.

Освен това социалистите ще решат дали да се върнат в парламента, където ще искат промени в законите, регулиращи работата на Комисията за противодействие на корупцията и на главния прокурор.

А информацията, че благодарение на преференциалния вот Сергей Станишев отново пренарежда листата на БСП и от пето минава на второ място, Нинова обясни с демократичния характер на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

до 55

преди 4 години

И кой трябва да е начело на БСП-Гергов,Пирински.Те не са глупави хора,но мислят само за джоба си,а такива люде няма и да помислят за борба с корупцията.Трайко и прибиране,както беше преди Нинова,и накрая родител1и родител 2.

59

Анонимен

преди 4 години

Човек трябва да е много неграмотен за да съди за една партия по името й. Например, ако в името на партията има "демократи" или "демократична" това не прави тази партия партия на демократи. Същото е и със "социалистическа" в името, което е сложено, за да може левите в България да бъдат заблудени, че БСП е лява партия, а не дясна, каквато е реално и да гласуват за дясното, а не за лявото, както тези избиратели искат. Не е сложно, но човек трябва и да помисли поне малко.

58

От дясно наляво

преди 4 години

До Анонимен 57: Всички евродепутати били десни? Ти хал хабер нямаш кое е дясно и кое ляво. Я им виж имената и партиите. Винаги се чудя как може толкова не'грамотници да има по форумите.

fallback