Снимка: Reuters
fallback

Няма нужда от стратегия, за да говорим за семейни ценности, смятат Соня и Радослав Байрактарови, основатели на блога "Деца на планина". Пред Bulgaria ON AIR те бяха категорични, че примерът на родителите е най-важен.
Oще по темата


Невена Басарова, която е основател на детската академия за добри обноски пък смята, че акцентът на абитуриентския бал не е празникът, а това с какво си облечен. Както и да изглеждаш максимално помпозно.

Репортерът на Bulgaria ON AIR Мирела Дончева ни среща в предаването "Директно" с единствения лицензиран коминочистач в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Езоп

преди 2 години

Не бива да се подиграваме на ония хора, които даряват милостиня, както и не бива да се прикрива истината с подкупи или рушвети в съда

9

кОл тура

преди 4 години

Част от "новата култура", която се опитват да ни насаждат (и успяват) са истанбулски конвенции, стратегии, прайдове и т.н. Част от това "модерно" са именно разните му "блогъри, влогъри, инфлуенсъри" и всякаква , дето нищо не прави, ама си дава вид на важен и ако му кажеш това, те отсвирва като "динозавър".Колкото до конвенциите и стратегиите ще кажа едно: "Долу ръцете от децата!" , защото Белене, урановите рудници и каменоломните на Ловеч и Скравена, лесно могат да отворят отново!

8

Мда

преди 4 години

Стратегията трябва да е такава-парите да отиват при качествените родители,които ще произведат качествени деца!Да се хвърлят за производството на лош материал е безумие!А става въпрос за близо милиард!

fallback