Снимка: личен архив
fallback

2000 лева не достигат от цялата сума, за да бъдат купени необходимите имуностимулатори за лечението на малкия герой Калоян Казаков.

Лекарите успешно вляха на Коки стволови клетки, след успешния процес на хелиране. Той страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм.

Към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

В края на миналия месец трябваше да започне терапия с имуностимулатори, но семейството изпитва трудности да осигури цялата сума. Остават тези 2000 лева, за да може лечението му да започне и завърши според лекарските предписания.

Родителите не спират да се борят за неговото здраве, нека всеки, който може да помогне - да се включи в тази борба.

Можете да помогнете на Коки и семейството му с дарение чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma или на сметката по-долу:

IBAN:BG89PRCB92301049318117
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк
Калоян Пейчев Казаков

  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

До АзА как точно "замислянето" ще предотврати такава ситуация. Това не е нещо което може лесно да се предвиди.

11

Аз

преди 4 години

Хората трябва да се замислят преди да имат деца.. Особено в система където ако имаш нужда от по специално ле4ение ти трябват хиляди... Хората ще помпгнат то е ясно но въпросът е принципен... плюс това само един сбъркан ген и целият скрипт се скапва....

10

Анонимен

преди 4 години

Хм. Държавата не може да осигури едни 2000 лева ли бре?Една препоръка към сайта:Когато призовавате за помощ за някого давайте повече информация. Къде живее, с какво се занимават родителите му, какви имоти имат, колко деца имат и т.н.. Кой лечебни заведения са препоръчали този вид лечение? Дано Коки да се възстанови, но защо трябва да мисля, че той не е внук на Божков примерно. Ако родителите са отчаяни и честни, няма да имат нищо против да споделят тази информация.

fallback