Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
В Деня на труда традиционни шествия се проведахо в страната, организирани от КТ "Подкрепа".

В София шествието започна от пл. “Св. Неделя” по бул. "Витоша", НДК до музея "Земята и хората", където премина в 9-часов концерт “Рок за Труда”.

Там е и президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, който сподели пред камерата на Bulgaria ON AIR, че на българският народ му липсва справедливост.

"Никъде по света работниците не са получили достатъчно справедливост. В България този дефицит е най-голям и тук има най-много потребност от него", допълни още той.

"Ние трябва да си изградим това самочувствие, от което имаме нужда и което ни се полага. Това, че България е малка държава не е вярно, защото тя е по-голяма от половината държави в ЕС. Имаме нужда от достойнство, но то си зависи от нас", смята Манолов.

Заради демонстрацията почти целият център на столицата е блокиран за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 4 години

КТ Подкрепа е най-смешния профсъюз създаван някога в тази държава.Господа от КТ трябват действия и кръв, приказките всеки ги знае. Тук в Гърция като кажат хайде на нож и Атина гори, а вие там сте ' приказки " за шехерезада.

27

серена

преди 4 години

Гледам и се мая,ама де ще му излезе края.КТ Подкрепа взеха да си правят снимки за спомен.Правете си,че то не остана,ама да попитам вие кого подкрепяте и изобщо чий го държите?Уредихте ли си с Порожанов къща за гости или по точно къща за ***,че да празнувате!С тези балони и към небето да излетите,едва ли някой ще разбере,че ви няма,пак и на кого ли ще липсвате!

26

ЕВО

преди 4 години

Сетила се Мара да се побара и то точно на 1ви май!

fallback