Снимка: БулФото
fallback

Няма яснота какви повишения ще има в цените на хранителните стоки с въвеждането на тол системата, заяви обдудсманът Мая Манолова пред Нова.

По думите й има изследвания, които показват, че с 50% ще се увеличат транспортните разходи при доставките на суровини и на готови стоки. Манолова обясни, че няма яснота и какви повишения ще има в цените на хранителните стоки с въвеждането на тол системата.

"Ако властите не са наясно с крайните ефекти от въвеждането на тол системата и тол таксите, най-нормално би било  да отложат нейното влизане в сила", коментира тя.

Мая Манолова коментира и битката си за забрана за двойния стандарт при храните в ЕС. Очаква се утре европарламентът да гласува мярката. 

"Това наистина е голям успех. Защото аз водя тази кампания от 3 години. И в началото имаше даже отричане на този проблем. От тогава извървяхме много дълъг път." - допълва тя.

Запитана какво мисли за двата варианта за евроизборите на БСП - този на лидера Корнелия Нинова и окончателния, Манолова каза, че няма да коментира листите и че би се намесила единствено, ако правото на български гражданин да бъде избран е накърнено.

Според нея скандалът "Апартаментгейт" показва не само морален, но и законов проблем и че жителите на "Лозенец" все още са притеснени от възможен строеж на небостъргача "Златен век", въпреки че властите го спряха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

МАЙЧЕ КАКВО ПРАВИШ БЕ СКЪПА?ЛЮБОВ.ДАА,БЕЗ ЛЮБОВ НЯМА ЖИВОТ!!!!ЛЮБУВАЙ СЕ НА ПРИРОДАТА,НА ПТИЧКИТЕ,НА ЦВЕТЯТА,НА ЧОВЕКА ДО ТЕБ,ДО ВСЯКО ДОБРО СЪЩЕСТВО ЗАСТАНЕ ОЩЕ ЕДНО......ЕЕЕХ,КАКЪВ ХУБАВ ЖИВОТ?

7

СПУН

преди 5 години

Таз не е в час. Вместо да приветства справедливото заплащане от този който ползва.Тя взела да плаче че не се плаща от бюджета. Туй социалиста е със вродена умствена недостатъчност. Ами нали иначе като плаща бюджета, парите се удържат даже от пешеходците дето нямат кола?

6

Търговище

преди 5 години

Обичаме те Мая!

fallback