Снимка: архив, БулФото
fallback

Шефът на антикорупционната комисия Пламен Георгиев опроверга твърденията, че е купувал имоти на занижени цени.

Oще по темата
В позиция до медиите той обяснява, че за двата апартамента, които е купил със съпругата си, данъчните оценки не са точно отразени в нотариалните актове.

Георгиев прилага документи от покупките. Твърденията за разминавания между обявеното в имотната му декларация и действителната му собственост той определя като активно мероприятие, което цели да го дискредитира.

Георгиев казва, че вижда реакция от обвиняеми и подсъдими лица, чието имущество е блокирано от комисията, но които продължавали да имат силно влияние и възможности за въздействие в телевизионни медии и в контрола на неправителствени организации.

Георгиев смята, че срещу него се води целенасочена компроматна кампания с всякакви средства и заявава "по делата на комисията ще ги разпознаете".

"Тези лица водят целенасочена компроматна кампания срещу мен, използваща всякакви средства. Те няма да ме уплашат и няма да ме отклонят от пътя, по който съм поел, заемайки длъжността председател на Антикорупционния държавен орган. Напротив, опитите да бъда дискредитиран, показват само едно - аз и ръководената от мен Комисия добре си вършим работата. И колкото по-отчаяни стават в стремежа си да ме оклеветят, толкова по-уверен ме правят за постигнатите резултати", заявява председателят на КПКОНПИ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

191

тя

преди 5 години

На фактите вече им казват " компромати "!

190

ЗАВИСТНИЦИ...

преди 5 години

НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ НИКАКВО ВНИМАНИЕ Г-Н ГЕОРГИВ.ТОВА СА "КОНТРАРЕВОЛЮЦИОНЕРИ" И ОЩЕ ВЕЛИКИЯ ДЗЕРДЖИНСКИ ИЗОБРЕТИ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ.ДАНО ДАНЪЧНИТЕ НЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ТЕРАСАТА-ИНАЧЕ ЩЕ ДОБАВЯТ ОЩЕ 60% ОТ ПЛОЩА И КЪМ ПЛОЩА НА АПАРТАМЕНТА ВИС ДАНЪЦИ,ТАКСИ,СГРАДНА МОЩНОСТ ЗА ТЕРАСАТА КОНТРИТЕ ВИ АТАКУВАТ ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА СГРАДНАТА МОЩНОСТ НА ТЕРАСАТА.А ПЪК И ЗА МАЗЕТАТА -НЕ СТЕ ЕДИНСТВЕН ДА СИ ГИ ОТОПЛЯВАТЕ

189

Скептик

преди 5 години

Ами точно това казвам - строителната, адвокатската и полицейската мафия. По служба да врагове, а по кражба ортаци.

fallback