Снимка: БТА, архив
fallback

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че е несравнима ситуацията с неин апартамент, купен преди години и тези на настоящата власт.

Oще по темата
"Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, даже не съм имала идея да участвам в нея, камо ли да бъда председател на БСП", коментира Нинова на брифинг.

"Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години назад в съвсем различна ситуация, при различни цени, няма да ги спаси в положението, в което се намират", заяви още Нинова, цитирана от "Фокус".

По думите й скандалът с апартаментите на властта не е "поредното петно, което Борисов ще изчисти от костюма си, който вече целият е в петна".

Нинова заяви, че тезата на БСП е, че корупцията вече е държавна политика, разписана в закона, политическият рекет е модел на управление, а хората във властта не плащат данъци ."Лечението" според нея е ГЕРБ да се махнат от властта, за да "изтрезнеят за реалния живот".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

108

Анонимен

преди 5 години

Да се готви Нинова с апартамент за 21 000 лв.и още два след него.Участничката в престъпната приватизация,по това време.Няма давност за кражба от държавата.

107

Анонимен

преди 5 години

К'ви апартаменти, та те сринаха банковата система и ограбиха всички ни.Ако имаше референдум, кое бихме предпочели, да изгубим спесяванията си или да позволим властимащите да закупят апартамент на преференциални цени, какво бихме избрали?И да, всички са комунисти или техни наследници, боричкат се помежду си.

fallback