Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

"Бъдете истински, бъдете нормални, защото мъжете не можете без тях, признайте си, защото мъжът без вас е половин човек, това е ненормален човек, това е истината. Бъдете до нас и с една дума - ни обичайте", обърна се големият български актьор Славчо Пеев към всички жени на днешния празник.
 
Пред Bulgaria ON AIR той сподели, че също е бил сред тези, които са отричали празника на жените.

По думите му и днес има такова разделение в българското общество, дали това е празник, дали не е. Според Пеев обаче, ние сме царе в това да се разделяме.

Актьорът сподели в ефира на "Денят ON AIR", че Стоянка Мутафова и Невена Коканова са жените в професията, които са го вдъхновявали.

"Ние сме непрекъснато разделени, но тук няма разделени хора за Невена Коканова. Всички я обожаваха, боготворяха я. Тя беше невероятно красива", разказа спомените си той.

По думите му тя толкова добре е играла, че просто не е оставяла избор на хората да не се влюбят в нея. Славчо Пеев изрази и голямото си уважение към Стоянка Мутафова, която той определя като невероятна.

"Тя на 25 години игра 70 годишна жена, след всичките ѝ роли бяха особени. Тя нормална жена пък как не изигра, такива бяха ролите ѝ. Това е дарба", категоричен беше Славчо Пеев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

До 11

преди 5 години

Славчо Пеев никога не е бил нито член на партията, нито партиен секретар. Ама е важно да разпространяваме фалшиви новини. Косура му е, че е много лекохарактерен и на него не може да се разчита. Иначе фантастичен актьор.

13

спомени и размисли

преди 5 години

За да държат мъжа слаб, комунистите "работеха" със жените и провокираха конфликти в семейството. Това беше "международния" празник на жената.Хубаво е да има празници, но те да бъдат за взаимно уважение.За да ни държат слаби социалистите постоянно търсят конфликт за да ни разделят.

12

Анонимен

преди 5 години

"Великите" актьори и певци на България, колкото и да ги превъзнасяте, факт е (с много малки изключения), че извън тези 110 хил. кв.км. никой не е чувал за тях.

fallback