fallback

Общ преглед

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов връчи ключовете за 70 чисто нови автомобила с висока проходимост, които ще служат на ГД "Гранична полиция".

Новите коли бяха осветени и вече могат да влязат в действие в помощ на граничните полицаи.

Закупуването на специализираните автомобили е финансирано в рамките на Механизма за спешно подпомагане по Фонд "Вътрешна сигурност" за справяне с миграционния натиск по външните граници на Европейския съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 5 години

Абе то е ясно ,че нищо не струва ,Европейско финансиране, ама подръжката е проблем. Тия коли изобщо не стават за предназначението си в нашата действителност. Някой пак се налапа, въпрос на лоби.

59

Крал Мас

преди 5 години

дарвин Философа е абсолютно прав!С парите за тези 70 Ровъра щщха да купят точно 350 Дъстъра ( цената е 1 към 5)По-лошото е че ни ги подаряват за ползване там, къдет най-бързо ще се счупят след което следва поддръжка и обратно пари от нас за тези които са ни ги подарили, за да им поддържаме производството Поддръжката на едно такова животно с маслата филтрите и горивото не е по солите на мижавия бюджет на Вътрешно министерство и Гранична полиция . най-добре е да ги заменят за линейки и пожарни

58

Мен

преди 5 години

Някой от ***, дето реват колко струват колите прочете ли, че са купени не от хазната?

fallback