Снимка: Булфото
fallback

Облачно, но сравнително топло ще бъде времето на националния празник 3 март, сочи прогнозата за времето на НИМХ.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще стане близко до средното за март. През нощта ще преобладава облачно време със слаби превалявания от дъжд на места, главно в Централна България.

През деня облачността ще е разкъсана, често значителна, но без съществени валежи. Вятърът ще е слаб от запад-северозапад, в източните райони от югоизток. Температурите ще се понижат и минималните ще са предимно между минус 2 и 3 градуса, а максималните - между 5 и 10 градуса, в северозападните райони до 12-13 градуса.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност. Вятърът ще е слаб, от югоизток. Максималните температури ще са 7 - 9 градуса, температурата на морската вода е 6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще е предимно облачно. На отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен северозападен вятър. Температурите ще се понижат, максималната на височина 1200 метра ще е около 2 градуса, а на 2000 метра - около минус 5 градуса.

В понеделник времето ще се затопли, ще бъде слънчево и градусите ще се покачат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Justice Defender

преди 5 години

Макар че България е освободенна и независима от 3 март 1878 година от 5 вековно турско робство, и свободата ни ве толкова скъпоценна като спечелена с кръвта на нашите, руски и други християнски герои. днешните корумпирани неморални политици продават за пари и лична изгод скъпоценната свобода в полза на турския исламки режим, и ислямизират България с турци с антибългарско исламксо самосузнание легализирайнки потивозаконно 2 ттуркси етничекси партии,узаконявайки избония туркис туризуъм и измами

4

Анонимен

преди 5 години

Хубава и величествена снимка на връх свети Никола(й) ( Стара Планина) и Паметника на Българската Свобода!

3

САЩ окупатори

преди 5 години

Американските войски в България са като турският башибозук. Имаме нужда от едно национално освободително движение за освобождение от американско робство. Свобода на България вън САЩ от България

fallback