fallback

Адвокатите у нас са готови на протести заради промените в Закона за мерките за изпиране на пари. Според новите текстове те трябва да докладват клиентите си на ДАНС, ако имат съмнения, че оперират с неясни капитали.

Адвокати от цялата страна излязоха на протести в последните дни с мотива, че няма да се превърнат в доносници на службите.

На годишното събрание на адвокатурата, спорната тема отново бе повдигната.

Стигна се и до размяна на остри реплики между защитниците на по-умерените и по-крайните действия.

Още по темата вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Присмехулник

преди 5 години

дюните, които са градени с хилядолетия биват рушени за минути от адвокатите. адвокатите на дявола, тцък ;-)

22

Присмехулник

преди 5 години

вижте сега адвокатите на бившия утрешен министър на седесе: юрдан соколов - адвокатът, сътворил тази безбожна диващина. вие сте аут! законите, които сътворихте до сега само поощряват анархията на юдеите и джендърите, които те наричат "нов, световен ред". който на практика е мътна вода, в която се ловят робки, които си плащат данъците за това. сега капиш? айде пак ми дай ми статийка за цветанов!

21

Присмехулник

преди 5 години

в съдебната система са такива авгиеви обори, че вони на корупционни схеми чак до Бога!но както се казва от глистите: "да се благодарим на "демокрацията", че не живеем в други авгиеви обори!"е, благодарни сме! инак смееш ли да се оплачеш, било то на троянския кон, или арменския поп се викаше... както и да е. все тая!

fallback