Снимка: Димитър Кьосемарлиев

25-годишният Георги, който е заподозрян за четворното убийство в град Нови Искър е имал психични проблеми. Това твърдят съседите на семейството пред 24 часа.

Още по темата

"Не мога повече, ще пратя Гошко в лудница“, вайкала се майка му Пепи пред съседите. Тя признала, че постоянно се биел с малкия си брат Сашко за лаптопа.

Според тях документите на момчето за прием в клиниката били готови, защото това бил единственият изход за майка му Рени. Георги трябвало да влезе в лечебното заведение до дни, но това не се случило.

Вместо това, колеги на баща му Иван от "Военна полиция“ открили четири трупа, когато отишли да търсят мъжа, който вече втори ден не се появявал на работа.  Телата били с удари, причинени от брадва, в областта на главата. Момчето ги прибрало под матраците на леглата и ги завило с чаршафи.

Според разследващите, убийствата са извършени още в петък. Жертвите са бащата на Георги – Иван, майка му Рени, брат му Александър и баба му Славка.
 

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 2 години

Абе къде, в центъра на София един щеше да ме сгази на светофар, пресичах на зелено, но на самото кръстовище, а малко преди него, и този нарочно искаше да ме сгази, и един бакшиш скочи да го защитава, даже скочиха на бой, когато им казах, че и двамата са луди. Ей това е столицата София там пълна с ненормалници и комплексари. Съвременният българин е страшно надут. Интересно за какво се надува? Последната дупка на кавала във всички отношения.

45

Анонимен

преди 2 години

Вместо да тръгнат да се оправят небивалиците на комунизма, БКП направи така, че нещата да се влошат още повече след 1989 г.На народа не му пука, само говори "държавата, държавата"... ами чакайте на държавата-неволята.

44

Срам за държавата ни

преди 2 години

До трагедияТочно така! Държавата така е "устроила" нещата, че ако някой е напр. шизофреник, близките му не смеят да го пратят на лечение в психиатрия, защото след това, даже да се излекува, никъде няма да го приемат на работа, защото ще се води цял живот "на отчет" в психиатрия... Всеки работодател бяга от такива. И близките му ще трябва да го хранят, а той да е вечно безработен, даже и да е вече здрав.