Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пълна забрана на движението на каруци и промяна на Закона за движението по пътищата. С това искане жители на Казанлък излязоха на пореден протес днес.

В края на миналата година двама младежи от региона загинаха след катастрофа с каруца.

Тогава бяха събрани над 700 подписа с искането за промяна на закона, но до ден днешен нови регулации няма, припомня Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

proNus

преди 5 години

Мы представляем отличные услуги прокси-серверов пакетами. Вам лично требуется постоянный индивидуальный прокси для работы в Instagram, Вконтакте,Однокласниках или Авито? Вы интересуетесь букмекерскими ставками или покером? SEO,SMM, по настоящему безопасный серфинг либо другие темы? Значит вы по нужному адресу. Мы предоставляем анонимные, элитные, прокси-сервера с качественной круглосуточной поддержкой. Данные прокси подходят для разнообразных программ,сервисов, социальных сетей, онлайн игр и не только. Авторизация по логин - паролю или IP адресу. Стремительные прокси ipv4 и ipv

25

Анонимен

преди 5 години

Има закони,но няма контрол за спазването им.Към закона да има допълнение за вида наказание,когато не се спазва.....мнооооого пари ще се спестят и ще има ред!?

24

,.,.,

преди 5 години

Кметовете на всички градове в България не смеят да пипнат каруците.Те са забранени в София и какво от това.Щъкат си безнаказано.Докато има само мирни протести-резултати няма да има.На политиканите тези протести им мибават покрай ушите,дори не влизат в едното ухо и да излизат от другото.Жълтите жилетки във Франция се организираха и си издигнаха свои кандидати за евродепутати,а у нас синекурни политикани се боричкат за брюкселско спокойно местенце.Затова и всичко е по старому.

fallback