Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Анализаторът от "Центъра за изследване на демокрацията" Тихомир Безлов посочи, че има противоречия във версията на Стайко Стайков, както и разминавания с неговия адвокат.
Oще по темата
"Таксиметровият шофьор каза "той беше в съвсем нормално състояние". Почти няма търговски обект или жилище, което да е без охранителни камери. Те ще дадат възможност много добре да се проследи и част от нещата ще се изяснят. Най-малкото има прости форми като детектор на лъжата. Няма как да скриете много неща за себе си при детектор на лъжата", коментира Безлов пред Bulgaria ON AIR.

Според него версията на Стайко Стайков започва да се разпада, но анализаторът все пак отбеляза, че трябва да се види какво ще покажат охранителните камери. Гостът в предаването "Денят ON AIR" допуска, че в случая става въпрос за имитация на отвличане.

Стайко Стайков достатъчно добре познава системата отвътре и света на богатите, за да не разбере 5 месеца, че е издирван от "Интерпол", смята Тихомир Безлов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

факт

преди 5 години

абсолютна инсценировка

3

Тончо

преди 5 години

То в тази държава, кое не е инсцинировка?

2

Дали-или ???

преди 5 години

Охранителните камери !?!? Нали помните ,,битият и изхвърлен" репортер от ,,Господарите " как хубаво се търкаляше като пребит, а то ???Ще поживеем,ще видим.

fallback