Снимка: БТА
fallback

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров смята, че Валери Симеонов е най-достойният водач на листата за евроизборите.

Oще по темата
"Подкрепям желанието на Валери Симеонов да оглави листата за евровота. Въздържах се досега да го кажа публично, но смятам, че това е най-достойният водач на листата и че всички други кандидатури са несъстоятелни. Единствено Валентин Касабов би могъл да бъде някаква конкуренция. Но за това е необходимно да има дискусия, на която съм готов по всяко време и на всяко място", каза Сидеров, цитиран от пресцентъра на "Атака".

По-рано той заподозря, че от ГЕРБ имат полза Обединените патриоти да не са единни за предстоящите избори.

От партията коментираха в съобщение и изявленията на ВМРО на тема "джендър".

"Едно е да говориш, друго е да действаш! По време на заседанието на социалната комисия на 23.01.2019г. заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова от квотата на ВМРО предложи „джендър” текстовете, с които да наемаме пришълци, да им плащаме осигуровки и пенсии. И това беше подкрепено от народния представител на ВМРО д-р Калин Поповски", посочват от партията и допълват, че единственият гласувал „против” е бил депутатът от "Атака" Павел Шопов.

Колеги от ВМРО, синхронизирайте се! Единствено тогава ние, българските патриоти, ще ви повярваме, призовават от "Атака".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Има едно стихотворение на Ботев за един който си продава душата, ама не неговата а душата на народа.Е, когато честваме 01.06. , то малцина се сещат и за такива псевдо ,,патриотари,, като сегашните в НС.Не мога да разбера защо БГ народ избира най-трудния начин при излизане от криза и гласува за хора със съмнителен здравен статус.

25

Анонимен

преди 5 години

Клоуните от Обогатени патриоти ще имат успех в цирка. Ще предизвикват смях у публиката от вицовете си.

24

Анонимен

преди 5 години

Е, Сидеров, надмина себе си! Кой ще ти вярва отсега нататък? Плеснете с ръце, па се прегърнете...и ни оставете на мира! Да влезе следващият!

fallback