Снимка: Булфото
fallback

В телефонен разговор министър-председателят Бойко Борисов и либийския му колега Файез ел Сарадж обсъдиха казуса със адържания в България кораб "Бадр", съобщи правителствения пресцентър.

Oще по темата

Премиерът на Либия благодарил на Борисов и на българското правителство за тяхната навременна намеса и демонстрираното желание казусът да приключи с положителен за двете страни край.

Пред българския министър-председател Файез ел Сарадж подчертал, че благоприятният развой на събитията ще даде много силен знак за бъдещото сътрудничество между България и Либия. Премиерът Сарадж е бил категоричен, че положителното решаване на казуса с кораба ще даде допълнителен импулс на двустранните и икономическите отношения между двете държави.

Премиерът на Либия приел поканата на министър-председателя Бойко Борисов да посети България в най-скоро време. Двамата премиери са се разбрали да бъдат гарант за развитието на икономическите отношения и български фирми отново да стъпят на либийския пазар, пише в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Бойко възмутен

преди 5 години

Значи другарят Путин може да си отвлече украински кораб, а аз Бойко не мога?? Първият чуждестранен кораб дето мине го отвличам, за да има преговори. Брех колко съм умен и пълен с идеи. Онзи дето се почувствах като от Карибски пирати, дали да не кажа на Джони Деп,че съм по-подходях за неговата роля?? Аз съм и актьор...

88

Б.размисли§страсти

преди 5 години

Ммм. Колко пъти аз Бойко им казвам да пращат имейл,че не винаги ми е преводачът под ръка,а те ми звънят по телефона!? Дали пред думата гарант имаше едно not lot hot code или roboooot????Звучеше ми като думата енод.. Ще прослушам разговора за 15 път,че пак не разбрах.Ех как да им кажа,че в пожарникарското даскало по английски имах 2??Учителят ми викаше,Бойко гаси си пожарите,недей се занимава с произношението.Не ти се отдава английския.Да ама днес гася пожарите в политиката с моя невероятен ум

87

Влад Цепиш пита

преди 5 години

Бойко, кажи може ли да гарантираш,че си ял само най-вкусно и сочно месце?? Искам да знам дали кръвообращението ти е в нормата.Ти си виновен като вдигнаха цената и на ракията, а аз съм аристократ не знам как да си сваря ракия.. Поздрави на всички българи.Искрено Ваш княз Влад Цепиш познат още като Дракула.

fallback