fallback

Клип със скандално изказване на шефа на Националното тол управление разбуни обществото.

След края на брифинга в четвъртък Антон Антонов подканя свой колега да си тръгват по-бързо, преди да им бъдат зададени неудобни въпроси с думите: "Айде да излизаме, че ще ни налазят".

Записът бе качен в социалните мрежи и предизвика остри реакции, предаде Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Докато от АПИ и Националното тол управление гарантират, че непрекъснато работят по отстраняването на проблемите с електронните винетки, които изникват на всяка крачка, потребителите на услугата я видяха по нов начин. И реагираха с карикатури.

На една от тях се вижда машина с китайското знаме, която е стъпила на тъмната част на Луната и явно търси винетка. Но подписана от АПИ табела предупреждава, че стикери няма.

На друга карикатура чиновници се питат как да нарекат отсечката, която свързва Северната и Южната дъга на Околовръстното шосе. Математическите термини им убягват, а единственият, който дава правилен отговор, бива изхвърлен през прозореца.

След като пък столичани се възмутиха, че част от Околовръстното шосе на София влиза в участъците, за които се изисква винетка, премиерът Бойко Борисов разпореди по участъка да не се плаща пътна такса, бе решено да се демонтират табелите за винетки на магистралната отсечка.

Оказа се, че това не е единственият подобен участък у нас. Жителите на Варна, Габрово, Пловдив и десетки други градове също се сблъскват с подобни абсурди. Борисов чака исканията им, до 2-3 седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Анонимен

преди 5 години

Kakvo ima da se misli tolkova... ..parvoklasnite i vtoroklasnite patista sa s vinetki. Tochka. Tretoklasnite patista sa bez vinetka....kakto gorskite i polskite patista sa bez vinetki...

120

Анонимен

преди 5 години

Този вече е уволнен.

119

vse edno

преди 5 години

"Българска работа - това е работа необмислена или недомислена, зле започната, без ръководство или нескопосано ръководена, коят сякаш по задължение свършва със скандал, за да послужи само за позорна регистрация на печалните си герои", Иван Хаджийски, 14 стр, горе вдясно

fallback