Папа Франциск. Снимка: архив, Reuters
fallback

Папа Франциск ще пристигне на посещение в България на 5 май 2019 г. Визитата му ще продължи 3 дни, след което на 7 май Светият отец ще замине за Скопие, където също ще направи посещение.

За това информираха едновременно пресцентърът на Министерския съвет и прессекретариатът на държавния глава.

Oще по темата

Те се позовават на официално съобщение на Светия престол - за  апостолическо пътуване на Негово Светейшество папа Франциск през 2019 г.
 
„Приемайки поканата на съответните най-висши власти на Републиките и на Католическата църква, Негово Светейшество папа Франциск ще осъществи апостолическо пътуване в България от 5 до 7 май 2019 г., където ще посети градовете София и Раковски, и в Бивша Югославска Република Македония на 7 май 2019 г., където ще посети град Скопие. Програмата на пътуването ще бъде оповестена своевременно“, информира Светият престол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Нашите агенти

преди 5 години

Трябва да са нащрек!Да не стане като миналия път когато рашъните ни натопиха че сме искали да убием Папата.

26

До 26

преди 5 години

Що намесваш президента? Бай ти Куй го е поканил да се докара пред началниците си, а не пред народа, който уж го е избрал.

25

Мей Ли

преди 5 години

И чий ще го дири папата тук! Май се сещам! Ние сме най-слабото звено във веригата на православието! Как избра да е тук, точно за Гергьовден! Освен билбордовете на джендерите, да накичат и тези на папата, както върви нашите правнуци, наистина ще учат че мъчениците от Батак са били някаква секта! Хей Тиквата, хей Президенте, няма ли поне малко да се смилите над тази нещастна страна, да оставите ей-толкова мъничко нещо, Българско! Вас каква майка ви е раждала, не са ли били българки! Пълни ***!

fallback