Снимка: Helpbook.info
fallback

В платформата Helpbook.info получихме сигнал, придружен от снимка, за това как хората на реда нарушават закона.

"Страхотен" пример, запечатан на снимката, приложена към сигнала, господа полицаи! Вие, на които е служебно задължение и морален дълг да съблюдавате за спазването на законите и да налагате законност, арогантно газите закона в буквален и преносен смисъл, бидейки в BUS лентата, без право да бъдете там.

Чудя се дали господинът/господата в този полицейски автомобил са подали поне сигнал, че BUS лентата е пълна с нарушители, или са си затворили очите и за това, добавяйки към виновното си действие и виновно бездействие.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

До 16

преди 5 години

Щом имаш информация, сподели.

22

Emigrant

преди 5 години

Ето тези прояви ме изкараха от България. Да има много свестни и съвестни полицаи, но когато видиш в София патрулка без сирена да прави ляв завой от най-дясна лента, и то на ГМ Димитров, на 1 пресечка от КАТ и ти става кофти на душата.

21

Анонимен

преди 5 години

И кой каза, че полицейски автомобил не може да се движи в някаква измислена бус лента? Меките китки от спаси ме от селото ми ли?

fallback